КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Тетіївська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки
  • ЦК Профспілки
  • Федерація профспілок
  • Тетіївська РДА
  • Тетіївський відділ освіти
  • Тетіївський НВК
  • Тетіївська ЗОШ І-ІІІст. №3
  • Тетіївська ЗОШ І-ІІІст. №4
  • Галайківське НВО
  • Тетіївсьий районний Центр позашкільної освіти

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2018  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 18.04.2024, 10:51

    Головна » 2018 » Березень » 15 » Литст-звернення Київської обласної організації Профспілки
    14:44
    Литст-звернення Київської обласної організації Профспілки

    Голові Київської обласної

                                                                      державної адміністрації

                                                                      Горгану О.Л.

     

    Голові постійної депутатської

    комісії Київської обласної ради

    з питань освіти і науки  

    Даниленку А.С.

     

    Голові Київської обласної ради

    Стариковій Г.В.

            

     

            Київська обласна організація Профспілки працівників освіти  і науки України  звертається до Вас з приводу можливості підвищення заробітної плати педагогічним працівникам закладів дошкільної, позашкільної, професійно-технічної освіти, а також інших закладів та установ освіти, які фінансуються з місцевих бюджетів, на підставі власних рішень органів місцевого самоврядування.

             Постановою Кабінету Міністрів України від 11 січня 2018 р. № 22 «Про підвищення оплати праці педагогічних працівників» внесено зміни у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 р. № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів та коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» відповідно до яких посадові оклади (ставки заробітної плати) педагогічних працівників, оплата праці яких здійснюється за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, з 1 січня 2018 року підвищуються на 10 відсотків.

    Також, відповідно пункту 2 Постанови № 22 Міністерству освіти і науки України разом з Міністерством фінансів доручено за підсумками виконання Державного бюджету України за перше півріччя 2018 року  розглянути  питання щодо підвищення з 1 вересня 2018 року оплати праці інших категорій педагогічних та науково-педагогічних працівників.

    Таким чином, з 1 січня 2018 року оплата праці педагогічних працівників закладів дошкільної, позашкільної, професійно-технічної освіти, інших закладів та установ освіти, що фінансуються з місцевих бюджетів на підставі власних рішень органів місцевого самоврядування, здійснюється у меншому розмірі, ніж педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів.

     

             Внаслідок цього, не рівні умови оплати праці педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти не лише порушують їх конституційні права на належну оплату праці та достатній рівень життя, а й призводить до загострення соціальної напруги в трудових колективах цих закладів освіти.

    Зважаючи на викладене, Київська обласна організація Профспілки працівників освіти  і науки України звертається до Вас з проханням сприяти вирішенню питання щодо можливості підвищення заробітної плати педагогічним працівникам закладів дошкільної, позашкільної, професійно-технічної освіти, а також інших закладів та установ освіти, які фінансуються з місцевих бюджетів, на підставі власних рішень органів місцевого самоврядування у більш ранні терміни.

    Президія ради Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України буде дуже вдячна Вам за підтримку освітян області, сприяння та співпрацю у вирішенні освітянських проблем.

     

     

    З повагою   

         

    Голова Київської обласної

    організації  Профспілки                                                        А. Д. Цикалюк

     

    Переглядів: 359 | Додав: admintet | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz