КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Тетіївська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки
  • ЦК Профспілки
  • Федерація профспілок
  • Тетіївська РДА
  • Тетіївський відділ освіти
  • Тетіївський НВК
  • Тетіївська ЗОШ І-ІІІст. №3
  • Тетіївська ЗОШ І-ІІІст. №4
  • Галайківське НВО
  • Тетіївсьий районний Центр позашкільної освіти

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 12:49

    Головна » 2015 » Жовтень » 6 » Учитель – це дар, це - хвала, це - талант
    14:31
    Учитель – це дар, це - хвала, це - талант

    1 жовтня в Тетіївському районному Будинку культури відбулося районне професійне свято "Учитель - це дар, це - хвала, це - талант" з нагоди Дня працівників освіти.

    У святі взяли участь понад 500 освітян району, 156 отримали дипломи, подяки від Департаменту освіти Київської ОДА, грошові винагороди.

    19 працівників освіти отримали сертифікати стипендіатів голови Тетіївської РДА Кизимишина В.Й. 6 наших колег є стипендіатами депутата Київської обласної ради Голуба Р.Т.

    20 працівників були відзначені грошовими винагородами від народного депутата України Гудзенка В.І., 11 - від міського голови Майструка Р.В. Активно до нагородження освітян приєдналися кандидати у депутати до місцевих виборів: серед них Балагура О.В., аграрна партія, політична партія "Зелений тризуб", Кущенко А.В. Було вшановано 20 учительських династій, двох, трьох, чотирьох поколінь, освітян - учасників АТО. З ініціативи районної організації Профспілки працівників освіти вручені подяки і винагороди 11 вчителям, які вирішили піти на заслужений відпочинок; 8 кращих працівників занесено до Книги Пошани; 35  - отримали премію за активну роботу по підготовці закладу до нового навчального року та активну участь у профспілковому житті; 3 голови первинних профспілкових організацій нагороджені грамотами та грошовими винагордами Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України; а також 4 пари партнерів: директор -  Карпович Надія Петрівна, голова профкому – Костенко Леся Вікторівна (Тетіївський НВК "ЗОШ І - ІІІ ст., природничо-математичний ліцей") - за створення належних умов для проведення ефективного, результативного навчально-виховного процесу, директор – Франчук Світлана Григорівна, голова профкому – Бальчук Людмила Миколаївна (Голодьківська ЗОШ І - ІІІ ст.) - за створення умов для роботи та відпочинку вчителів, обладнання робочих кімнат; директор – Мельник Василь Кузьмович, голова профкому – Отрошенко Галина Іванівна (Галайківське НВО "ЗОШ І - ІІ ст. - дит. садок") - за створення належних умов для виховання і розвитку дошкільнят, обладнання робочих кімнат; директор - Лошак Андрій Наумович, голова профкому – Ковальчук Галина Іванівна (Клюківська ЗОШ І - ІІ ст.) - за проведені заходи з енергозбереження, зразкове утримання прилеглої території, оформлення робочих кімнат.

    Освітяни могли насолодитися хужожніми номерами від своїх учнів та концертом циганського академічного музично-драматичного театру "Романс" з м.Києва. Концерт замовив у подарунок освітянам кандидат у депутати до обласної ради О.В. Балагура.

     

    Переглядів: 512 | Додав: admintet | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz